U lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, moet u upgraden naar een nieuwere browser.
Marketingadvies: realiseer je marketingplan in complementaire projecten

Marketingprojecten

Marketingprojecten

Breng je plan in de praktijk!

Met een doordachte marketingstrategie en een bijbehorend marketingplan leg je de basis voor duurzame marketing. De laatste uitdaging? Die ambitieuze plannen concretiseren naar creatieve projecten. Want alleen als jouw doelgroep keer op keer gefascineerd opkijkt, blijf je top of mind bij je klanten. Markand biedt je marketingadvies en ondersteuning om al wat je plande ook effectief uit te voeren. Samen maken we een succes van jouw verkoop.

Haal je voordeel uit een brede waaier van mogelijkheden

Of je nu hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van een business case, bij het lanceren van een nieuw product, bij het vormgeven van je website of bij het uitwerken van een campagne, bij Markand krijg je niet alleen veelzijdig marketingadvies maar ook de bijbehorende ondersteuning. Elk project vraagt zijn specifieke aanpak. Daarom wisselen we op het juiste moment van petje: van digital marketeer tot content marketeer. En van business manager tot brand manager.

Geen inspanning is ons teveel. Ook coördinatie met externe leveranciers, aansturen van interne medewerkers, budgetopvolging, werken op locatie e.d. behoren tot de mogelijkheden.

Markant marketingadvies bij Markand

Marketing heeft alles te maken met producten of diensten verkopen. En dat lukt beter als je een sterk merk in de markt zet. Markand helpt jouw merk om in het blikveld van je doelgroep te komen en te blijven — dankzij marketingadvies over originele offline en vernieuwende online campagnes.

Geslaagde projecten vergroten je rendement

Elk project dat je professioneel wil aanpakken, kost energie en geld. Dan kan je maar beter zorgen dat die investering maximaal rendeert, toch? Dankzij alle projecten die het jouwe voorgingen, weten we hoe je daarin slaagt. Verwacht je aan creatieve ideeën, structuur en een hands-on aanpak. 

Kies voor marketingadvies dat maximaal rendeert.

Vraag nu je gratis kennismakingsgesprek aan. Dan vertalen we je marketingstrategie en marketingplan tot marketingprojecten die echt iets opleveren.
Markant marketingadvies. Van strategie tot resultaat.

Leliestraat 10
9500 Geraardsbergen, België
BE 0744.887.051

+32 (0) 475 42 05 95
info@markand.be
  • Anne Dierickx, Markand, 2021