U lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, moet u upgraden naar een nieuwere browser.
<>[:swvar:text:343:]

Anne Dierickx

“Ik ben zelf mijn beste marketingproject”

Ik ben Anne, bestuurder van Markand, en … ik heb een passie voor marketing. Met Markand help ik bedrijven en startups om hun diensten en producten beter in de markt te zetten. Daarvoor ontwikkelen we samen een marketingstrategie, die op haar beurt de basis vormt voor een marketingplan vol doeltreffende marketingprojecten. Wat mij al meer dan twintig jaar voldoening schenkt? De passende puzzel leggen om een merk in de markt te zetten. 

Anne Dierickx: jouw actieve marketing-partner

In marketing draait alles om het perspectief van waaruit je naar de (business)wereld kijkt. Met authenticiteit en empathie kom je een heel eind. Alleen ... die zijn nergens te koop. Integendeel, het zijn twee ‘grondstoffen’ die je mondjesmaat verzamelt door zelf actief en bewust in het leven te staan. Hoe ik daarin slaag? Door tijd vrij te maken voor Iyengar yoga of een stevige natuurwandeling met mijn hond Kiera.
“Uit twintig jaar ervaring pik ik telkens de meest relevante marketingoptie om jouw merk nog sterker in de markt te zetten.”

Krijg zoveel meer dan een marketeer

Marketing is een hele grote passie. Maar de allergrootste blijft toch mijn gezin. Mijn partner Filip is mijn steun en toeverlaat. Als objectief klankbord zorgt hij ervoor dat ik de marketingtheorie constant op mezelf kan toepassen. De eventueel overgebleven randjes worden meteen bijgevijld door mijn lieflijke tieners, Charlotte en Alexander. Samen vormen ze mijn geborgen thuishaven: dé plek waar ik inspiratie vind.

Anne Dierickx: carrière in vogelvlucht

Marketing loopt als een rode draad doorheen mijn carrière: als schoolverlater ondersteunde ik geweldige marketeers bij Philips. Al heette de marketing-afdeling toen nog gewoon ‘Publiciteit’. De ervaring was zo intens dat ze twintig jaar later uitgroeide tot een ambitieus plan: sinds 2020 heb ik mijn eigen bureau, Markand. Vanuit mijn praktijkervaring begeleid ik ondernemers en starters om een relevante marketingstrategie uit te stippelen en te realiseren.

Haal je voordeel uit een onderbouwde aanpak

“Goed, Anne Dierickx, wat mag ik van jou dan zoal verwachten?” Veel ... heel veel: analyseren, vormgeven, plannen en scoren. Ik ben pas tevreden als we erin slagen om samen een succesverhaal neer te zetten. Daaruit put ik mijn energie om gedreven verder te gaan.

Anne Dierickx in 5 bullets

  • Kennis en expertise op basis van meer dan 20 jaar marketeer-ervaring
  • Haarfijne analyses en strategisch inzicht
  • Creatieve, eenvoudige oplossingen en concepten
  • Klantgerichte, gestructureerde, hands-on aanpak en concrete resultaten
  • Een authentieke, no-nonsense stijl

Laat je zaak renderen!

Vraag nu je gratis kennismakingsgesprek aan. Op basis van jouw business-idee ontwikkelen we een marketingstrategie en een marketingplan, dat resulteert in opvallende marketingprojecten.
Markant marketingadvies. Van strategie tot resultaat.

Leliestraat 10
9500 Geraardsbergen, België
BE 0744.887.051

+32 (0) 475 42 05 95
info@markand.be
  • Anne Dierickx, Markand, 2021