U lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, moet u upgraden naar een nieuwere browser.
Jouw vernieuwende business-idee is het halve werk. Daarna volgt heel veel zweet om het succesvol te maken. Kies daarvoor de juiste marketing startup.

Startersbegeleiding

Startersbegeleiding

Maak van jouw idee een rendabel businessplan

Elke startende onderneming vertrekt vanuit een vernieuwend idee. Heb je dat gevonden? Super! Nu komt het erop aan je doelgroep te overtuigen van jouw innovatie. Daarvoor teken je best een doordacht ondernemings- en marketingplan uit. De marketing van jouw startup verloopt een stuk efficiënter met de hulp van een ervaren marketeer, gespecialiseerd in startersbegeleiding. Samen onderzoeken we de haalbaarheid van je plan en bepalen we de koers om je merk in de markt te zetten.

Hoe marketing jouw startup een vliegende start geeft

Velen voelen zich geroepen, maar weinig slagen erin om een succesvolle onderneming uit te bouwen. Waarom eigenlijk? Want veel van die ideeën zijn echt wel goed. De meesten verslikken zich echter in alles wat erbij komt:

  • haalbaarheid
  • financiën
  • marktonderzoek
  • marketing
  • partnerships
  • administratie

Al die specifieke items krijgen de juiste aandacht tijdens jouw marketing startup traject.

Verplichte nummertjes bieden extra kansen

Laat je niet afschrikken door al die bijkomende verplichtingen. Integendeel, zie er het voordeel van in. Gericht nadenken over al die facetten geeft je een basis om op voort te bouwen. Neem dus een ervaren coach onder de arm en slalom handig langs al die uitdagingen. Het marketing startup traject van Markand geeft jouw business vleugels: het omvat een stabiel ondernemingsplan en een strategisch marketingplan, met concrete marketingacties.

Begeleiding met toekomstvisie

De overheid stimuleert doorzetters om met hun business-idee aan de slag te gaan. Daarom vind je verschillende websites met templates en suggesties. Daarmee zou je een goede basis kunnen leggen. Maar ... het is moeilijk om in een template een goede ‘sparringpartner’ te vinden. Daarvoor heb je een kritische geest nodig die streng en realistisch weerwerk biedt. Dat is de manier om met voldoende zekerheid een sprong te wagen: vertrouw op een intensieve marketing startup coach en realiseer jouw droom. 

Marketing startup-begeleiding die je zaak meteen doet renderen.

Vraag nu je gratis kennismakingsgesprek aan. Op basis van jouw business-idee ontwikkelen we een marketingstrategie en een marketingplan, inclusief concrete marketingprojecten.

Markant marketingadvies. Van strategie tot resultaat.

Leliestraat 10
9500 Geraardsbergen, België
BE 0744.887.051

+32 (0) 475 42 05 95
info@markand.be
  • Anne Dierickx, Markand, 2021